Árak
Elnézést kérek, ha csalódást kellett okoznom, amennyiben itt egy bevásárlólista szerű felsorolásra számított. A fogászat ennél sokkal komplikáltabb, hogy csupán símán, ár alapján válasszunk magunknak kezelőorvost.
Tegyük fel, hogy ugyanolyan garanciális feltételek mellett olcsóbban megvesz egy adott típusú, azonos felszereltségű pl. autót az egyik szalonban akkor tényleg jobban járt, mintha a drágábbat választotta volna a másikban, mert itt pont ugyanazon termékről van szó. Igaz, a kiszolgálás minősége biztos nem lenne egyforma, de ez nem megy a minőség kárára.

A fogászatban azonban, ugyanazon orvos két tömése sem hasonlítható egymáshoz, nem hogy különböző orvosoké! Nem beszélve róla, hogy mennyire fontos a jó páciens-orvos kapcsolat kialakítása, amire mi óriási figyelmet fordítunk. Célunk, hogy kölcsönös megbecsülés és bizalom alakuljon ki betegeinkkel. Ez alapján azonban csak akkor lehet ítélni, ha kipróbáljuk, nem pedig puszta összegek alapján!

Persze áraink nem képezik titok tárgyát, amiről minden páciensünk tájékoztatást kap az első vizsgálat alkalmával. Ilyenkor mindig készül egy panoráma felvétel, hogy azt is láthassuk, ami szabad szemmel nem lehetséges. Ez egészül ki egy alapos klinikai vizsgálattal, majd beszélgetéssel. Feltérképezzük a páciens milyen rizikócsoportba tartozik a nyál és a lepedék tulajdonságain keresztül.

Abban az esetben, ha nincs spontán fájdalom, akkor mindig fogkőleszedéssel indítjuk a kezelést, ami tasaktisztítással, gyökérsímítással és a fogak polírozásával válik teljessé. Mivel a jó fogászati munka alapfeltétele a szájüreg helyes rendben tartása, ezért minden páciensünk számára személyre szabottan választjuk ki, és mutogatjuk meg az erre szolgáló eszközöket és megfelelő technikát.

Minden esetben arra törekszünk, hogy teljes ellátásban részesítsük kedves betegeinket, ne pedig fogakat gyógyítsunk!

Miért normális az, hogy egy autóért vagy egy luxus utazásért gondolkodás nélkül ugyanannyit fizetnek ki egyesek, mint bárhol nyugaton, függetlenül az átlagkeresettől, de a fogászat esetében, még sokkal olcsóbb árak mellett is, drágállanak minden szolgáltatást? Pedig a felhasznált anyagok és az alkalmazott technikák teljesen megfelelnek a legjobb minőségű nyugati rendelőkéivel! Mi adhatott arra okot, hogy ez más megítélés alá essen?

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

HOME

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

srpskimagyarenglish
Időpont egyeztetés Nyitvatartási időTartalomhoz