Cene

Moram da Vam se izvinim ako ste se razočarali ukoliko ste očekivali taksativno nabrojan cenovnik. Stomatologija je mnogo komplikovanija od toga da samo na osnovu cena usluga birate lekara.
Zamislimo da pod istim garancijskim uslovima i sa identičnom opremom kupite npr. određeni model automobila jeftinije u jednom salonu, nego što bih Vas to koštalo u drugom, onda ste napravili dobar biznis. Siguran sam da međuljudski odnos ne bih bio isti u dva različita salona, ali to ne ide na račun kvaliteta samog auta, iako nekad i to mnogo znači.
U stomatologiji ne mogu da se uporede dva ispuna jednog istog stomatologa, kamo li sa onim što je odradio drugi lekar. O značaju uspostavljanja dobrih odnosa između pacijenata i lekara i da ne pričamo! Tome posvećujemo veliku pažnju. Prvenstveni cilj nam je da postignemo međusobno poverenje i poštovanje. Zato u biranju stomatologa nemojte se nikad osloniti samo na cene. Morate probati, pa tako odlučiti!
Naravno da naše cene ne predstavljaju predmet tajne, o njima će biti svaki pacijent obavešten pri prvom susretu. Tom prilikom se uradi ortopan snimak, da bih se dijagnostikovalo ono što je nevidljivo golim okom. Naravno da se to upotpunjuje detaljnim kliničkim pregledom i razgovorom. Određuje se u koju rizičnu grupu spada pacijent putem analize pljuvačke i mekih naslaga. U slučaju da pacijent nema bolove uvek počinjemo sa uklanjanjem zubnog kamenca, čišćenjem džepova i korenova sa poliranjem svih tih struktura.

Pošto je osnovni preduslov za kvalitetan stomatološki rad pravilno održavanje higijene, iz tih razloga uvek za svakog pacijenta individualno objasnimo i pokažemo odgovarajuća sredstva i tehnike.

U svakom slučaju težimo ka kompletnoj rehabilitaciji svakog pacijenta, a ne da izlečimo pojedine zube!

Zašto je normalno da u slučaju automobila ili luksuznih letovanja pojedini ljudi bez ikakvih problema plate identičnu cenu kao na zapadu bez obzira na prosek plate, GDP itd., ali u slučaju stomatoloških usluga i pri mnogo nižim cenam od onih tamo, sve im se čini skupim. Potpuno je nerazumljivo, ako se uzme u obzir da je kvalitet usluga i korišćeni materijali u potpunosti odgovaraju onima koji se koriste i u najkvalitetnijim ordinacijama širom sveta!

 

HOME

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

srpskimagyarenglish
Zakazivanje Radno vreme Idi do sadržaja