Szakmai életrajz:

Dr. Kovács Tamás, a rendelő alapítója és a minőség garanciája vagyok.


1976. nov. 17-én születtem Szabadkán. Az általános iskolát Magyarkanizsán végeztem, miután a szabadkai gimnázium természet-tudományi szaka következett, ami igen jó alapot nyújtott az egyetemi felvételihez.

A Beogradi Fogorvosi Egyetemen 1995-ben 330 másik társammal írtam be az első szemesztert. Ebből csak jó barátommal (Dr. Jevremović Danimir-rel) együtt kettőnknek sikerült időben diplomáznunk 2001. júliusában, nekem 9,63-as átlageredménnyel (amiből majdnem minden szaktantárgy 10-es). Hatod éven vele együtt választottak az év legjobb egyetemistájává. Itt szeretnék köszönetet mondani minden tanáromnak az egyetemen nyújtott odaadásukért.

 

A tanulmányok után következett 4 év praktizálás a Kanizsai Egészségházban, és párhuzamosan ezzel Dr. Ivan Crnković magánrendelőjében Magyarkanizsán. Folyamatosan ért be a becsületes munka, és 2005. júliusától már csak saját rendelőmben várok minden kedves pácienst, akik a XXI. Századi igényes és minőséges fogászatát igénylik. 2007. januárjától átköltöztünk a Fő utcára. A rendelőt pedig kibővítettük még egy székkel és egy körröntgennel.

Mottónk: hosszú távon csak a minőséges munka az igazán olcsó!

A minőség záloga: állandó továbbképzésekkel biztosítom, hogy pácienseim számára mindig napra készen a lehető legjobb ellátást nyújthassam. Mindez nagy precizitással és maximalizmussal párosul. A továbbképzéseken szerzett igazolásokat megtekinthetik a rendelő várótermében.

Lányaim: Emma (2003) és Szófia (2008)

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

HOME

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

srpskimagyarenglish
Időpont egyeztetés Nyitvatartási időTartalomhoz